2 februari 2022

De aandeelhouders van Group of Butchers en De Menken Keuken hebben overeenstemming bereikt dat De Menken Keuken onderdeel wordt van Group of Butchers. Met deze overname breidt Group of Butchers, een van de leidende leveranciers van ambachtelijke vleeswaren en vleesproducten in Nederland, Duitsland en België, haar productportfolio uit met het beste private label assortiment in Salades, Dips en Tapas en versterkt zij haar positie in het ambachtelijk snijden en verpakken van verse vleeswaren.

Tilburg, 2 februari 2022. De aandeelhouders van Group of Butchers en De Menken Keuken hebben overeenstemming bereikt dat De Menken Keuken onderdeel wordt van Group of Butchers. Met deze overname breidt Group of Butchers, een van de leidende leveranciers van ambachtelijke vleeswaren en vleesproducten in Nederland, Duitsland en België, haar productportfolio uit met het beste private label assortiment in Salades, Dips en Tapas en versterkt zij haar positie in het ambachtelijk snijden en verpakken van verse vleeswaren. De voorgenomen overname is ter goedkeuring voorgelegd aan de Autoriteit Consument & Markt.

Remko Rosman, CEO van Group of Butchers: "Met De Menken Keuken breiden we ons productassortiment uit met hoogwaardige private label Salades, Dips en Tapas en vergroten we onze slicing capaciteit. We kunnen hierdoor onze klanten nog beter en completer bedienen. We kijken er naar uit om samen met de nieuwe collega’s van De Menken Keuken onze klanten dagelijks de lekkerste producten te beleveren.”

De Directie van De Menken Keuken, Martijn Meskers en Jack Kessels, is erg tevreden met de combinatie met Group of Butchers: “Ons prachtige bedrijf maakt straks deel uit van het sterke team van Group of Butchers. De bundeling van onze krachten garandeert de continuïteit van ons bedrijf en maakt het De Menken Keuken mogelijk om verder te innoveren voor onze klanten.”

 

Kun je de juiste vacature niet vinden?

Maak een JobAlert aan en ontvang een notificatie via email wanneer er passende vacatures beschikbaar zijn!